22

Velkommen til årsmøte i Norsk Vmax klubb!

Forslag til saker sendes til styret : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Program:

Fredag 15. november:

Mingling med gamle kjente. Mange overnatter på «The Edge» så dette blir et naturlig samlingspunkt.

Lørdag 16. november:

For de som ønsker, blir det 60 minutters guidet tur gjennom blant annet Mack’s microbryggeri, og en del av de tradisjonsrike lokalene til bryggeriet. http://www.mack.no/besok

Turen innbefatter litt «læsk». Oppmøte senest kl 12:00 på «Mack-butikken».

Turen avsluttes kl 13 på ølhallen. Her inne finnes bl.a. europas feteste øl-bjelke. Den har intet mindre enn 72 tappekraner. :-) Et videreutviklet tappetårn, med andre ord. Omvisningen på Mack koster 180,- pr snute.


Etter det, blir det mingling frem til møtet, som avholdes på The Edge Hotell.

Møtet starter kl 17:00

Middag kl 20:00 på
«Biffhuset-Skarven. 2-3 minutter å gå fra Edge-hotellet.

http://skarven.no/

Restauranten ønsker at vi holder oss til 2-3 retter:

Bacalao a la oss

Klippfisk av torsk – godt modnet – og deretter utvannet i ca 24 – 36 timer, legges lagvis sammen med potet og løk. Tilsettes Skarvens egen bacalaosaus og får koke i ovn til den er mør og full av smak. Klippfisk vil normalt være litt saltere enn ”lettsaltet torsk” da utvanningsprosessen som tar bort salt også tar bort smak. Dersom all salt fjernes forsvinner også smaken og den gode klippfiskfølelsen med den. Serveres med Skarvenbrød. Beregnet for lang nytelse. 310,- / 365,-

Allergener; fisk

August Pellerins favoritt

Et stykke indrefilet (tournedos)150 gram – surret med baconskive
– servert med (petit pois) erter, champignon sopp, bakt hvitløk, bearnaise & (pommes de terre au gratin) fløtegratinerte poteter. (150 gr) 325,- (200 gr) 365,-

Allergener; melk, soya, sennep, sulfitt, egg


Peppersteik / PEPPERSTEAK OF SIRLOIN Kraftig krydret ytrefilet av storfe

150 gr 200 gr 300 gr 400 gr

265,- 325,- 390,- 450,-

Alle biffretter serveres med brød, smør, maiskorn, valgfri saus og potet.

Alle biffer er stekt i vår Josper kullgrill. Kjøttet stekes på høy temperatur og får en lett røyksmak fra trekullet.

Etter middag, fortsetter festen ut i de små timer.

Søndag: Hjemreise

Gå inn på vår Facebookside og meld deg på. Si fra hva hvilken rett du skal spise.

Dere som ikke har Facebook og som skal delta; send melding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.