Svensk V-max treff 2015

1

Reisebrevet er fra Svenn Erik og Heidi, som var på det Svenske V-max treffet i mai 2015.

 

2

Jeg og Heidi bestemte oss for å dra over til Svenskene sitt treff helga 17mai i år. 

Torsdag den 14 om morgenen så snødde det her i Klæbu. Vi spiste frokost å ventet på at været skulle bli bedre. Skulle vi bare ta bilen å kjøre?? 

Ringte til noen på Røros,men de sa at det var snødekte veier der så det var det bare å glemme. Fikk vite at over Kvikne var det bart,så mellom snøskurene la vi i vei. Første stopp var på Tolga, 3 grader der. Inn og fikk oss varm mat mens vi varmet klærne på panelovnene. 

Turen derfra til Leksand gikk greit, kaldt men både V Maxen og Fazeren  gikk som de skulle. Kom på treffet og ble møtt av Frank og Ingunn som vi skulle dele hytte med. Frode og Janne var der også, så vi representerte Norge den helga. Våre svenske venner vartet opp med mat og drikke så vi ble tatt godt vare på. 

Fredagen ble det omvisning på Clas Ohlsson sitt hovedlager for hele norden. Kjempe opplevelse. På ettermiddagen var det konkurranser som var veldig gøy. Kvelden ble et meget lystig lag. Fest og skitprat så det holdt. Lørdagen var det en fin tur i Leksands omegn. Besøkte ett motormuseum bla.annet. 

Tilbake på treffet ble det masse motorsykkel prat og «litt" lyging. Om kvelden var det grilling og enda mer lyging. Loddsalg med masse premier. 17 mai feiring ble det også tid til på natta. Avgang mot Trondheim på søndagen. Vi tok da sjansen på å kjøre over Funesdalen til Røros. Fra Sveg og oppover lå tempen mellom 4 til 7 grader. I Funesdalen lå snøen helt ned på veien så det ble kjørt rolig der. Må vel bare si at det var godt å komme hjem etter den turen på 110 mil. Så enda en gang, takk for en fin helg.
Vi kommer igjen.
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
8