Et lite tips ved oljeskift 85.94 modeller

 Jeg fikk et lite tips fra "ra" vedrørende oljeskift og ting man bør passe på for 85-94 årgangen altså de med den gamle typen oljefilter - deksel og bolt. Veldig nyttig hvis skifter olje selv:-) . Rune skriver: 

Hei Åge,
Som du vet er jeg en relativ nybegynner på en US 86 mod VMax jeg kjøpte i april - derfor har jeg vært nøye på å få kontrollert og evt overhalt de viktigste elektriske/mekaniske delene av sykkelen.


I sommer fikk jeg en MC reparatør til å utføre diverse service og blant noe så enkelt som oljeskift. Han oppdaget at en skive som skal sitte mellom oljefilterfjæra og oljefilteret manglet. Den har trolig sittet igjen i oljefilmen på et tidligere oljefilterbytte, og blitt kastet da oljefilteret har blitt kastet. Han gjorde meg oppmerksom på at dette fenomenet også er omtalt på youtube. Se link nedenfor.

Itillegg oppdaget han at den gamle bunnpluggpakningen ikke var fjernet og derfor satt to stk skiver på......!

Jeg vet at Vmax klubbens nettsider ikke skal være et reklameorgan for firmaer Åge. Imidlertid, hvis noen ønsker navnet på en meget samvittighetsfull MC-reparatør i Bærum så kan de kontakte meg. Han har nettopp startet for seg selv ("Motosapiens") og jeg er imponert over hans kunnskaper og dyktighet.

- link til video hvor man viser til den skiva det er lett å glemme....
mvh Rune