King Ralph's Gen 1 VmaxFant denne ekstremiteten på nett her om dagen i tyske Vmax fora. Han kaller seg King Ralph, han som har bygget om sykkelen. Fri oversetting med hjelp av Google translate sier følgende om arbeidet med sykkelen:

Bare hvert femte år , bygger Ralph . en ekstrem -Street Fighter til eget bruk . Teppet går nå opp på en unik Yamaha Vmax.


Som med sin Enigma fra året 2006 , tok Ralph Lindemayr , eier av Street Fighter Forge Big Bike nr 1 en tur i sentrum av München for inspirasjon. Den nye sykkelen skal være muskuløs , som han selv , men også elegant og mobil .
I to år , Ralph jobbet Ralph omhyggelig med mange ekstreme løsninger. Han bestilte deler som 5,5 tommer og 13 tommer brede hjul av NLC , massive ventilerte bremseskiver og kalipere fra Big B. Ralph har modifisert, designet og bestilt det meste av delene til denne sykkelen . Alt fra de massive forgaffelen inkludert deksel på bakrammen som er endret for å skjule monodemper . Han valgte  180 front dekk på felg og max bredde med 360/30-18 bak. Deretter viet han seg til detaljene i motoren, som nå er oppgradert til 160 hk . Nå var alt bare perfekt , drivere , design og motorytelse gå med Ralph og hans Vmax er en sjelden sett symbiose .

Hele historien kan du lese i ROCKnROAD på tysk. Her kan du finne flere fine bilder også :-) Åge